Crystal Cobra Playing Cards by TCC


De Crystal Cobra playing cards by TCC zijn geschikt voor zowel cardistry als voor card magic en gemaakt in een gelimiteerde oplage van slecht 2500 decks.

Geen voorraad meer
 

Crystal Cobra Playing Cards by TCC

De cobra is één van de gevaarlijkste dieren ter wereld, cobra staat voor elegantie, snelheid en kracht. Een cobra was ook een koninklijk symbool in het oude Egypte. Crystal staat voor schoonheid en magie. Deze twee symbolen zijn samen gecombineerd om je een prachtig kaartspel te bieden: de Crystal Cobra speelkaarten. De Crystal Cobra playing cards by TCC zijn een project in Hong Kong, China van TCC Cardistry met een ontwerp van 52 Pixel Studio. Speelkaarten met een low poly design, als hoofdkleur worden paars en blauw gebruikt voor het grafisch ontwerp, dat er mysterieus uitziet. Deze Crystal Cobra Playing Cards by TCC zijn mede mogelijk gemaakt door een playing cards campagne op het Amerikaanse crowdfund platform Kickstarter.

Volledig op maat gemaakte JQK's
Om de visuele prestaties van deze speelkaarten te verbeteren, werd er veel tijd besteed aan het opnieuw ontwerpen van alle 12 JQK kaarten. Elke afzonderlijke plaatje is prachtig aangepast en verschilt van de anderen speelkaarten.

Mnemonica volgorde, speelkaarten doosje met voorspelling truc en twee gaff kaarten
Het nieuwe deck zit in Mnemonica volgorde, dus je kunt mind reading trucs doen met een gloednieuw deck. Een 10 harten zit aan de zijkant van het speelkaartendoosje zodat je een voorspelling goocheltruc kunt doen. En elk Crystal Cobra deck bevat 2 praktische gimmick kaarten, één double backer kaart en één speelkaart met de klaver aas aan de ene kant en aan de andere kant van de speelkaart de ruiten koning. Het Crystal Cobra magic kaartspel bevat 56 poker size speelkaarten, inclusief 2 jokers en is geprint door USPCC op Bicycle stock en afgewerkt met een klassieke air-cushion finish. De Crystal Cobra Playing Cards by TCC zijn geproduceerd in een gelimiteerde oplage van 2500 decks.

Crystal Cobra Playing Cards
TCC Playing Card Co, Shenzhen China
TCC CARDISTRY Hong Kong China
Designed by 52 Pixel Studio
Manufactured by USPCC
Made in USA

Meer informatie
Merk TCC Playing Card Co.
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Roze
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Crystal Cobra Playing Cards by TCC
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.