Furious Playing Cards


Met een unieke en sigaar opening speelkaartendoosje wat met de hand is gemaakt en voorzien van 3D Polygoon hoek en koolstofvezels look.

De Furious playing cards zijn speelkaarten geïnspireerd door de super sportwagens uit films zoals The Fast and the Furious. Ervaar de impact van snelheid en passie met deze limited edition Furious playing cards, perfecte speelkaarten voor cardistry en magic kaarttrucs.

Op voorraad
€ 15,00

Furious Playing Cards

Als het gaat om het woord “snelheid” zou je eerst kunnen denken aan het scenario in de film, The Fast and the Furious: een brullende sportwagen, vliegend stof en stimulerende wedstrijden. Dit zijn spannende stemmingen in de harten van veel jongens en het slagveld waarnaar ze op weg zijn. Dus, de inspiratie voor dit deck!

Geïnspireerd door de super sportwagens, kun je met dit spel speelkaarten de snelheid van de storm, de dreunende schok, het onverschrokken fanatisme en de pure vreugde van cardistry voelen! Als je de Furious playing cards in handen hebt, voel je fanatisme, snelheid en de trillingen.

Het ontwerp van deze Furious speelkaarten is heel eenvoudig, maar je kunt de coole stijl ervan voelen. Of het nu gaat om het openen, met één hand of met twee handen de kaarten te snijden, het visuele effect is perfect. De drie kleuren in de Furious playing cards: zwart, wit en rood zijn eeuwig en klassiek in stijl en design, nooit verouderd. Je publiek zal genieten en het enthousiasme van rood ervaren, de zuiverheid van wit en de kilheid van zwart.

Bliksem is een ander beeld van snelheid, aangezien maar heel weinig mensen het echte uiterlijk van een bliksemschicht zien. Ze verschijnen plotseling in de lucht en verdwijnen in een oogwenk. Dit Furious deck geeft je het gevoel bijna in de buurt van de bliksem te zijn. Of het nu gaat om een enorme bliksemflits op de achterkant van een kaart, of elk klein element dat zich over het kaartendoosje verspreidt, het geeft je dat geweldige gevoel van trillen diep in je onbewustheid.

Het speelkaartendoosje van de Furious playing cards verschilt van traditionele speelkaarten dozen. Net zoals wanneer je op het eerste gezicht een Lamborghini ziet, kun je het niet helpen om je emotioneel te voelen, want het is echt geweldig. Passend bij het klassieke zwart en rood, is de balans tussen het lage profiel van het deck en in het oog springende elementen gewoon perfect. Elke Furious speelkaartendoosje is volledig met de hand vervaardigd door bekwame vakmensen en om één doosje te maken duurt 5-7 minuten. De toewijding en expertise kunnen worden gevoeld op het moment dat je het Furious deck oppakt.

De achterkant van deze Furious kaarten heeft een zwarte achtergrond met een bliksemflits erop. De smalle witte randen aan beide zijden zijn versierd met rode en zwarte patronen, in navolging van de bliksem op de achterkant van de kaart.

"Als iemand van zijn kunst houdt, lijkt geen enkele service te moeilijk." Deze zin op de kaartdoos drukt ook de liefde uit van elke fan, of het nu goed of slecht is, cardistry of racen, te beginnen met liefde en eindigend met liefde.

Dit Furious speelkaarten deck van Bocopo playing cards is mede mogelijk gemaakt door een crowdfunding playing cards project op Kickstarter. De Furious playing cards hebben 56 poker formaat speelkaarten gedrukt door USPCC op klassiek karton en afgewerkt met een air-cushion finish. Deze Furious speelkaarten worden geleverd met 2 Jokers + 1 blanco en 1 double backer gaff kaart en zijn gemaakt in een gelimiteerde oplage van 2500 decks. Elk deck van deze Furious speelkaarten is geassembleerd in de Bocopo speelkaarten fabriek in China.

Furious Playing Cards
PLAYING CARD CO. BOCOPO © 2018
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bocopo Playing Cards
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Furious Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.