-16.32%

Summer Fan Tally-Ho Playing Cards 2019

Bestel ze terwijl ze HOT zijn, deze limited edition Tally-Ho Summer Fan Back! Een zomers kaartspel van Tally-Ho speelkaarten.

De Summer Fan Tally-Ho playing cards 2019 hebben een flourish face design speciaal voor cardistry.

Op voorraad
Speciale prijs € 7,95 Normale prijs € 9,50

Summer Fan Tally-Ho Playing Cards 2019

Een hoogwaardige linoid afwerking maakt Tally-Ho speelkaarten de eerste keuze onder flourishers en kaart goochelaars. Het elegante Fan Back design in prachtig blauw, neon geel en groen zal je ongetwijfeld het hele jaar door aan de zomer doen denken. Dit Tally-Ho speelkaarten doosje heeft een reliëf en een UV-versterkte tuck. De binnenkant van het kaartendoosje is prachtig gemaakt en voorzien van een Spot UV op de gele "sun burst" voor extra glans. De Tally-Ho Summer Fan Back is een prachtige zomers deck van het bekende speelkaarten merk Tally-Ho.

De Summer Fan Tally-Ho playing cards 2019 hebben 56 poker formaat speelkaarten inclusief 2 Jokers + 1 double back card en 1 double blank card en zijn geprint door de United States Playing Card Company op premium Tally-Ho brand cardstock, op crushed karton voor een optimale cardistry performance. Deze Tally-Ho playing cards zijn gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika in de fabriek van USPCC en afgewerkt met een linoid finish.

Summer Fan Tally-Ho Playing Cards 2019
CARDISTRY No. 3

©2019. The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Tally-Ho
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Cardistry Faces
Beschikbare kleuren Lichtblauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Summer Fan Tally-Ho Playing Cards 2019

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.