Nieuw

Outkast speelkaarten


Deze Outkast speelkaarten van theory11 zijn premium speelkaarten geproduceerd in samenwerking met OutKast, het speelkaartendoosje is voorzien van een ultra-luxe rood velours en goudfolie. Theory11 speelkaarten met volledig op custom artwork van André 3000, Big Boi en verwijzingen naar hun muziekcatalogus is dit een must-have voor elke OuKast fan.

Bestel vandaag nog in de theory11 winkel van speelkaartenwinkel.nl deze legendarische speelkaarten van OutKast!

Op voorraad
€ 16,99

Outkast speelkaarten

Het iconische duo uit Atlanta, Verenigde Staten van Amerika, staat centraal met deze bijzondere samenwerking en viert een discografie die niet alleen een generatie heeft gedefinieerd, maar nog steeds een van de meest invloedrijke collecties hiphopmuziek is.

Over Outkast
Outkast (soms geschreven als OutKast) was een Amerikaans hiphopduo, opgericht in 1992 in Atlanta, Georgia in the Verenigde Staten van Amerika, bestaande uit de rappers Big Boi (Antwan Patton) en André 3000 (André Benjamin, voorheen bekend als Dré). Het duo behaalde zowel kritisch als commercieel succes vanaf het midden van de jaren negentig tot het begin van de jaren 2000, en hielp de zuidelijke hiphop populair te maken met hun ingewikkelde lyriek, gedenkwaardige melodieën en positieve thema's, terwijl ze experimenteerden met een breed scala aan genres zoals funk, psychedelia, jazz- en techno. In totaal verkocht OutKast 20 miljoen albums en won het 6 Grammy Awards, en wordt algemeen beschouwd als één van de meest invloedrijke artiesten in de hiphop.

Deze OutKast speelkaarten hebben 56 poker size playing cards van karton inclusief 2 Joker + 1 double backer en 1 Outkast playing card. De Outkast kaarten zijn geproduceerd door theory11 in samenwerking met USPCC in de Verenigde Staten van Amerika. Voor het eerst heeft theory11 een kartonnen speelkaartendoosje gemaakt die volledig is omhuld met rood velours en verfraaid met luxe goudfolie - rechtstreeks geïnspireerd door hun nummer 'Red Velvet' en de gouden kettingen die André 3000 en Big Boi zouden dragen tijdens het onvergetelijke Stankonia-tijdperk.

Outkast Playing Cards van theory11
Premium speelkaarten theory11
© 2024 High Schoolers, LLC. Onder licentie van Merch Traffic.
Gemaakt in Amerika.

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Roze
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 850049111409
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Outkast speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.