Nieuw

Grateful Dead speelkaarten


Grateful Dead speelkaarten van theory11, premium speelkaarten gemaakt in Amerika met FSC-gecertificeerd hennepvezel papier.

The Grateful Dead was een Amerikaanse rockband, opgericht in 1965 in Palo Alto, Californië in de VS. De band staat bekend om zijn eclectische stijl, die elementen van rock, folk, country, jazz, bluegrass, blues, gospel en psychedelische rock combineert voor live optredens met lange instrumentale jams en voor zijn toegewijde fanbase, bekend als "Deadheads".

Bestel jouw Grateful Dead playing cards nu online bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 10,95

Grateful Dead speelkaarten

The Grateful Dead, opgericht in 1965, werd een culturele instelling die meer dan een halve eeuw bestaat. Door rock-'n-roll, folk en jazz te combineren met avant-garde, visuele en literaire tradities, werden ze één van de meest populaire, volhardende en invloedrijke bands in de Amerikaanse geschiedenis.

Een wereld van kleur de speelkaarten verpakking
De verpakking van het speelkaarten doosje is bedrukt met antieke boekdrukmachines die dateren uit de jaren 60 - met zes lagen levendige kleuren, reliëf voor een unieke tactiele sensatie. De voorkant is voorzien van de Skull & Roses in het midden, met een aangepaste compositie eromheen.

Het back design en de azen
Met het onmiskenbare Steal Your Face logo in het midden, bevat het ontwerp op de achterkant van de Grateful Dead speelkaarten iconische beelden die Dead Heads gedurende vele decennia hebben leren kennen en waarderen. De moerasschildpadden spelen hun deuntje en de dansende beren swingen op elke noot. De azen hebben ook een prachtig full-art ontwerp, compleet met logo's en mascottes die zijn gecementeerd in de geschiedenis van de band.

Kleurrijke plaatjes speelkaarten zowel de boeren, vrouwen en koningen
De plaatjeskaarten zijn gewoon overweldigend. Voortzetting van het gebruik van iconische logo's en mascottes - beren, moerasschildpadden en skeletten zijn prominent aanwezig in levendige details. Elke centimeter van het deck is volledig op maat gemaakt, inclusief de lettertype stijl en het ontwerp van elk individueel kaartsymbool.

Deze Grateful Dead speelkaarten van theory11 hebben 56 poker size playing cards van FSC-gecertificeerd hennepvezel papier. Elk Grateful Dead deck wordt geleverd met 2 Jokers + 2 Grateful Dead advertentie kaarten. Elk aspect van de kaarten is 100% gemaakt in Amerika en gedrukt door The United States Playing Card Company, met FSC-gecertificeerd hennepvezel papier op de verpakking van de tuckcase. De Grateful Dead kaarten zijn veilig verzegeld, met een ivoorkleurige matte sticker zegel met de Stealie schedel.

Grateful Dead Playing Cards
Premium Playing Cards Produced by theory11
™ & © 2021 Grateful Dead Productions
Made in America

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Speciale Index
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Grateful Dead speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.