Pipmen World Full Art Playing Cards


De Pipmen World Full Art Playing Cards zijn ongelooflijke creatieve speelkaarten in pokerformaat met de eerste 54-delige polyptych puzzel ter wereld met unieke aaneengesloten scènes!

Alle afbeeldingen op deze Pipmen speelkaarten passen bij elkaar en vormen een op zichzelf staand, enkelvoudig, adembenemend kunstwerk van speelkaarten. Onderscheid je van de massa met ’s werelds eerste puzzel speelkaarten.

Een perfect cadeau voor zowel kinderen als volwassenen, een speelkaarten kado dat zelfs de meest ervaren kaartspeler zal verbazen.

Geen voorraad meer
 

Pipmen World Full Art Playing Cards

Terwijl andere speelkaarten vaak allemaal hetzelfde, saai of van slechte kwaliteit zijn, hebben de Pipmen World Cards unieke ontwerpen die samen passen in een puzzel kaartspel die gegarandeerd verbaast. Niets is te vergelijken met deze ongelooflijk creatieve speelkaarten die leuk, eigenzinnig en interessant zijn. Elke kaart is verschillend, boordevol karakter en persoonlijkheid. Het belangrijkste is dat je ze nog steeds kunt gebruiken als een speelbaar kaartspel! Jouw kinderen zullen er dol op zijn en jij zult de held van game tijd zijn met de coolste speelkaarten ter wereld.
Creëer boeiende gezinsmomenten met deze spannende themakaarten! Iedereen zal veel plezier hebben bij het maken van de grote puzzel met deze Pipmen speelkaarten. Perfect voor het hele gezin, geniet van quality time samen met een leuk kaartspel. Maak nieuwe vrienden met vertrouwde kaartspelletjes als je het beste deck speelkaarten in huis opent als de perfecte gespreksstarter.
Ontvang complimenten elke keer dat deze Pipmen World Full Art Playing Cards op tafel komen. De unieke ontwerpen van Pipmen zijn een perfecte geschenk, dat zelfs de meest ervaren kaartspeler zal verbazen. Doorgewinterde kaartgoochelaars en liefhebbers van speelkaarten zullen deze kaarten direct waarderen. Het stickman figuur ontwerpen zijn een must-have voor elke liefhebber, verzamelaar of kaartspeler. Goochelaars zullen de gladde afwerking waarderen van deze Pipmen World Full Art speelkaarten waardoor ze hun kaarttrucs vlekkeloos kunnen uitvoeren.
De hoogste kwaliteit om er zeker van te zijn dat jouw premium speelkaarten meegaan tijdens alle avonturen van het leven. We gebruiken soepele 310GSM kaartkarton en passen technieken van casino's van wereldklasse toe. De Pipmen decks van Elephant Playing Cards zijn ontworpen om vochtigheid en frequent gebruik te overwinnen. Elke kaart is perfect uitgelijnd en nauwkeurig gesneden voor superieure handling. De kaarten zijn iets flexibeler om de puzzelervaring te optimaliseren.

Wat zijn Pipmen?
Pips zijn de kaartsymbolen op de voorkant van de speelkaarten: schoppen, harten, ruiten of klaveren indicatoren. Naast dit standaardelement heeft elke Pipmen speelkaart kleine stickmen figuren die interactief zijn met de kaartsymbolen om een unieke scène te creëren. Dus Pipmen zijn de Pip-men! Snap je? Dit Pipmen deck is absoluut uniek omdat elke kaart een leuke kleine onafhankelijke scène is en samen passen allemaal in één grote foto, de Pipmen wereld! Pipmen kaarten zijn leuk, eigenzinnig en interessant; maar wat dit zo uniek en geweldig maakt, zijn niet alleen de individuele kaarten ...

Elephant Playing Cards
De filosofie van Elephant Playing Cards is dat het leven te kort is voor saaie speelkaarten. Dat is wat hen drijft om zo innovatief te zijn met al hun speelkaarten ontwerpen. Elephant Playing Cards heeft een missie om elk deck functioneel en interessant te maken en begeerd door verzamelaars en geliefd bij iedereen.

55 Puzzel speelkaarten inclusief 2 jokers en 1 speelkaarten met een foto van de complete puzzel gedrukt in China door MPC op luxueus karton.

Pipmen Version 2 World Full Art Playing Cards
Elephant Playing Cards
Make Playing Cards
Made in China

Meer informatie
Merk Elephant Playing Cards

Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Pipmen World Full Art Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.