Pokerbijbel Texas Holdem


Deze pocket bijbel voor´s werelds meest spectaculaire pokerspel. De pokerbijbel is een handig zakformaat pokerboekje met basisregels, tactische poker tips en essentiële kansberekeningen.

Op voorraad
€ 6,50

Pokerbijbel Texas Holdem

Dit boekje is echter niet geschreven voor die professionals of de semiprofs die op internet en in pokerclubs spelen en er een aardige boterham mee verdienen, maar voor de steeds groter wordende groep van mensen die zich graag willen verdiepen in alle aspecten van het meest populaire pokerspel ter wereld Texas Holdem. Want Texas Holdem is meer dan een goede kaart, een pokerface, een zonnebril en bluffen. Natuurlijk moet je het cool spelen en je kaarten niet verraden door je gezichtsuitdrukking en je lichaamstaal. waar het om gaat bij Texas Holdem is snel de juiste tactische beslissing nemen, vlug je kansen berekenen, je tegenstanders rap leren doorzien en doorhebben wat hun bedoelingen zijn. Kortom, al deze facetten maken dit spannende spel extra boeiend. Maar zoals de Zweed Michael Westerlund, een van de huidige topspelers, zei: `Pokeren is voor 10% een goede kaart en voor 90% psychologie.´ Natuurlijk maakt een sterke kaart het je gemakkelijker om te winnen, maar je kans wordt zeker niet minder door tactisch en alert spel. Texas Holdem is dan ook meer dan een kansspel.

Meer informatie
Taal Nederlands geschreven
Genre Poker spelregels
Moeilijkheidsgraad Voor iedereen
Aantal pagina's 240
Kaft Hardcover
ISBN 13 9789059644274
EAN code 9789059644274
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Pokerbijbel Texas Holdem
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.