Nieuw

PSV speelkaarten


Bestel nu deze Eindhovense speelkaarten en speel jouw favoriete kaartspelletjes met deze PSV speelkaarten.

De kartonnen PSV kaarten zijn een officieel product van PSV Eindhoven en nu direct te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 5,99

PSV speelkaarten

Deze PSV speelkaarten laten ook buiten het veld zien wie de grootste fan is van PSV. Of je nu na de training nog een potje wil kaarten in de kantine of na de wedstrijd van PSV nog een kaartje wilt leggen, een goede stok speelkaarten is nooit weg! En als je dan een nieuw spel speelkaarten koopt, dan natuurlijk van jouw favoriete voetbalclub PSV. Op de achterkant van deze PSV kaarten is het PSV logo twee keer afgebeeld.

PSV Eindhoven
PSV is een voetbalclub uit Eindhoven en werd op 31 augustus 1913 opgericht onder de naam Philips Sport Vereniging als sportvereniging van Philips medewerkers. De thuisbasis van de Eindhovense voetbalvereniging PSV is het Philips Stadion. PSV groeide uit tot een voetbalclub die naast Ajax en Feyenoord behoort tot de traditionele top drie van het Nederlands betaald voetbal. De voetbalkleding van PSV bestaat voornamelijk uit een rood-wit tenue.

Deze Philips Sport Vereniging speelkaarten hebben 55 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 4 hoeken van de speelkaarten en worden geleverd met 2 Jokers + 1 advertentie kaart.

PSV logo

PSV Speelkaarten
Eendracht maakt macht
© 2019 Copyright PSV NV
Made in Germany

Meer informatie
Merk PSV NV
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Plastic doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:PSV speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.