Voetbal speelkaarten Piatnik


Voetbal speelkaarten Piatnik met de beste voetbalspelers aller tijden zoals o.a. speelkaarten van Johan Cruyff, Diego Maradona, Pelé, Franz Beckenbauer en vele andere voetbal legendes uit het roemrijke voetbalverleden.

Bestel deze voetbal kaarten direct online in de winkel van Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
Slechts 10 over
€ 6,85

Voetbal speelkaarten Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al goede speelkaarten in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze schitterende speelkaarten voor echte voetballiefhebbers voorzien van 's werelds beste voetbalspelers en meest memorabele gebeurtenissen uit de geschiedenis van het voetbal. Voetbal een festival van voetbal legendes en het voetbalverleden, in schitterende posters, covers en foto’s. Verbluffende beelden en klassieke grafics die de kunst van het voetbal vieren, 'het mooie spel'. Zoals alle Piatnik speelkaarten zijn ook deze football legends playing cards een kaartspel gemaakt van hoge kwaliteit en voorzien van foto's van onder andere: Franz Beckenbauer, Bobby Charlton, Johan Cruyff, Just Fontaine, Mario Kempes, Diego Maradona, Bobby Moore, Gerd Müller, Pelé en Ferenc Puskás.

Met 52 unieke voetbal legendes en gebeurtenissen uit de voetbalgeschiedenis zijn deze voetbal speelkaarten een plezier om opnieuw en opnieuw naar te kijken en een potje mee te kaarten. In dit voetbal legendes speelkaarten deck van Piatnik zitten 55 kartonnen poker formaat speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaart en zijn inclusief 2 Jokers.

Football Legends Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1644
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890164415
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Voetbal speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.