Bicycle Carnival Playing Cards


Kermis liefhebbers opgelet, de zomer is aangebroken en het is tijd om het kind in ons naar boven te halen om te komen spelen!

Deze kermis speelkaarten van Bicycle cards zijn gemaakt om de gave kaarttrucs mee te doen en mogen natuurlijk ook niet ontbreken aan je speelkaarten verzameling.

De Bicycle Carnival playing cards zijn een limited edition van Collectable Playing Cards en slecht in een beperkte oplage te koop bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
Slechts 9 over
€ 19,95

Bicycle Carnival Playing Cards

Het Bicycle Carnival Deck is in de stad en dat wil je niet missen. De lichten, de attracties, de kermisexploitanten en kermismedewerkers zijn er allemaal om je de beste tijd van je leven te laten beleven. Deze kermis speelkaarten zijn geproduceerd door Collectable Playing Cards en geprint door USPCC.

Het speelkaarten doosje van deze Bicycle playing cards heeft alles wat je zoekt in een klassieke kermis. De gammele achtbanen, het verlichte reuzenrad, de tenten en in het midden van dit alles de onmisbare draaimolen. Spin de achterkant van de speelkaarten om het merry-go-round effect van de draaimolen te voelen! Een oogverblindende vertoning van kleuren en lichten stuurt je terug naar de goede oude tijd. Dit kermis kaartspel van Bicycle heeft fantastische, levendige kleuren die doordrenkt zijn met het kermis thema.

Dit Bicycle Carnival deck van Collectable Playing Cards heeft 56 poker size speelkaarten gedrukt op karton door de United States Playing Card Company en afgewerkt met een Air-Cushion Finish. De Bicycle Carnival playing cards worden geleverd met 2 Jokers, 1 double backer gaff card en 1 advertentie speelkaart. Deze limited edition Bicycle Carnival playing cards zijn gemaakt in een beperkte oplage van 1100 genummerde decks.

Bicycle Carnival Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
Collectable Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Paars
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Carnival Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: