Cardistry Calligraphy deck rood


Dit Cardistry Calligraphy deck rood werd voor het eerst geïntroduceerd op Cardistry-Con 2017 in Los Angeles in de Verenigde Staten van Amerika.

Dit cardistry deck van BOMBMAGIC werd gecreëerd in kalligrafische stijl door een nauwe samenwerking met Ink Academy, de eerste internationale school voor kalligrafie. Deze prachtige cardistry speelkaarten met als thema de schoonschrijfkunst zijn te koop in onze magic winkel.

Op voorraad
Slechts 7 over
€ 12,00

Cardistry Calligraphy deck rood

BOMBMAGIC uit Taiwan heeft in samenwerking met Ink Academy uit Californië in Amerika wat de eerste internationale school voor kalligrafie, dit schitterende kaartspel gemaakt in kalligrafische stijl. Zoals de naam al doet vermoeden, eert dit Cardistry Calligraphy deck rood de schoonheid van kalligrafie. Het is een uniek en uitzonderlijk kalligrafie kaartspel dat de kunst van cardistry en schoonschrift meebrengt en de traditie verder in de wereld en de toekomst brengt. 54 Cardistry speelkaarten in poker size inclusief 2 jokers en afgewerkt met een royal finish.

Cardistry Calligraphy Playing Cards
Calligraphy by Ink Academy
Alle rechten voorbehouden
Gemaakt en gedistribueerd door BOMBMAGIC
Made in Taiwan

Meer informatie
Merk BOMBMAGIC
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cardistry Calligraphy deck rood
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.