-7.7%

De Da Vinci Code Speelkaarten Piatnik


Elk van deze De Da Vinci Code speelkaarten van Piatnik bevatten unieke afbeeldingen, vol van intrige, mysterie en de geheimen van de Da Vinci Code ervaring. De Da Vinci Code kaarten zijn gemaakt van een superieure kwaliteit.

Op voorraad
Speciale prijs € 5,99 Normale prijs € 6,49

De Da Vinci Code Speelkaarten Piatnik

Sinds 1824 worden er al hoge kwaliteit kaartspellen geproduceerd door de Piatnik speelkaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Op deze De Da Vinci Code speelkaarten van Piatnik staan unieke afbeeldingen over De Da Vinci Code. Het boek de De Da Vinci Code van de Amerikaans Dan Brown werd wereldwijd een bestseller. In 2006 kwam de film van De Da Vinci Code in Nederland en België in de bioscoop. Deze Da Vinci Code kaarten in een bridge afmetingen speelkaart, hebben 4 indexen op de speelkaarten en zijn gemaakt van gelamineerd karton. Dit deck van De Da Vinci Code wordt geleverd in een thema speelkaarten doosje van karton met daarop een afbeelding van de Mona Lisa. Ontdek de wereld vol van de intrige, mysterie en de geheimen die de Da Vinci Code met zich meebrengen.

The Da Vinci Code Playing Cards
COLUMBIA PICTURES
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1473
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890147319
Schrijf je eigen review
Je reviewed:De Da Vinci Code Speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.