Rail Art speelkaarten Piatnik


Rail Art speelkaarten van Piatnik, vintage speelkaarten look met klassieke posters uit de Gouden Eeuw van de trein. Deze schitterende oude trein kaarten uit de Golden Age staan garant voor uren kaartplezier thuis of onderweg.

Geen voorraad meer
 

Rail Art speelkaarten Piatnik

In Wenen in Oostenrijk worden al sinds 1824 hoge kwaliteit kaartspellen geproduceerd door Piatnik. Op deze Rail Art speelkaarten staan geweldige posters met afbeeldingen van locomotieven, de verschillende spoorwegen en treinen uit de Gouden Eeuw. De Gouden Eeuw van de spoorwegen viel samen met de Gouden Eeuw van grafische en industriële vormgeving. Gestroomlijnde Amerikaanse locomotieven en strakke Europese treinmotoren worden afgebeeld op deze Rail Art speelkaarten door middel van krachtige vintage trein affiches die gemaakt zijn door de grote kunstenaars en ontwerpers Maurer en Cassandra. Oude trein affiches, antieke treinen, treinkaartjes, vervoersbewijzen van de spoorwegen zijn tegenwoordige gewilde verzamelobjecten onder spoor en treinliefhebbers. Dit trein kaartspel met klassieke posters uit de Gouden Eeuw van de trein is nu online te bestellen in onze Art shop.

Deze trein kaarten met poker afmetingen hebben 2 indexen op de speelkaarten en zijn gemaakt van gelamineerd karton.

Rail Art Playing Cards
Piatnik sinds 1824
Piatnik No. 1511
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Geel
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890151118
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Rail Art speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.