Nieuw

Gangsters Speelkaarten Piatnik

Gangsters speelkaarten van Piatnik met klassieke foto's van het echte maffia leven. Speel een spelletje kaarten met originele afbeeldingen van gangsters en Amerikaans maffioso. Op deze maffia thema speelkaarten staan afbeeldingen van o.a.: Bonnie & Clyde, Al "Scarface" Capone, maffiabaas ‘Lucky’ Luciano en John Gotti a.k.a. de Dapper Don wie jarenlang baas van de Gambino maffiafamilie uit de New York was.

Op voorraad
€ 4,99

Gangsters Speelkaarten Piatnik

Sinds 1824 worden er in de kaartenfabriek van Piatnik in Wenen in Oostenrijk al hoge kwaliteit speelkaarten geproduceerd door de Piatnik. Op alle 54 gangster speelkaarten van Piatnik staan originele afbeeldingen van de roaring twenties, het echte maffia leven en klassieke foto's van verschillende maffiaorganisaties. Deze maffia speelkaarten komen met afbeeldingen van Amerikaanse maffioso, FBI, bankrovers, drugsbaronnen en andere misdadigers. Deze gangsters speelkaarten zijn perfect geschikt om een potje mee te kaarten maar zijn ook super leuk ter decoratie op tafels of aan de muur als je eens een maffia thema feest organiseert. Deze gelamineerde kartonnen maffia speelkaarten hebben een poker afmeting en 2 indexen in 2 hoeken van de speelkaarten. Op de achterkant van deze maffia kaarten staat een afbeelding van een klassieke maffia auto, een Bullet-proof sedan in Chicago in 1933, samen met een paar Amerikaanse gangsters met tommy guns in hun handen. Dit deck Gangsters playing cards van Piatnik wordt geleverd in een kartonnen speelkaarten doosje met daarop een afbeelding van Al "Scarface" Capone, één van de bekendste leider van de Amerikaanse maffia-organisatie de Chicago Outfit.

Gangsters Playing Cards
Piatnik sinds 1824
Piatnik No. 1162
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Jumbo Index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Gangsters Speelkaarten Piatnik

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.