Nieuw

Star Trek speelkaarten Dark Edition


Deze Star Trek speelkaarten Dark Edition zijn nu verkrijgbaar bij speelkaartenwinkel.nl, de favoriete playing cards shop in de Benelux. Je wilt ze opstralen voor je spelletjesavond.

Op voorraad
€ 13,99

Star Trek speelkaarten Dark Edition

De laatste grens, aan boord van het Starship Enterprise.
Ruimte: de laatste grens. Dit zijn de reizen van het ruimteschip Enterprise. Zijn vijfjarige missie: vreemde nieuwe werelden verkennen; op zoek gaan naar nieuw leven en nieuwe beschavingen; om moedig te gaan waar nog nooit iemand is geweest en verken alle kwadranten van de melkweg met je favoriete personages uit de iconische originele serie en de nieuwste Star Trek films!

Leef lang en bloei.
Elke kaart in het kaartspel eert de legendarische personages die Star Trek tot een wereldwijd, cultureel fenomeen hebben gemaakt, waaronder Captain Kirk, Spock, Hikaru Sulu en meer! Als je een Trekkie bent, zullen deze premium speelkaarten toekomstige spelavonden op warp speed brengen!

Deze Star Trek speelkaarten Dark Edition van Theory Eleven hebben 56 speelkaarten in poker size inclusief 2 Jokers + 2 Star Trek speelkaarten die geprint zijn in de Verenigde Staten van Amerika door de United States Playing Card Company. De Star Trek speelkaarten zijn voorzien van volledig op maat gemaakt artwork in elk aspect van het ontwerp, waarbij het ontwerp van de Azen, Jokers, plaatjes kaarten en achterkant is geïnspireerd op favoriete personages en gebeurtenissen van fans. Het speelkaarten doosje is voorzien van kleurrijke folie accenten en ingewikkelde reliëfdruk.

Star Trek playing cards

Star Trek Dark Edition playing cards van theory11
Speelkaarten van topkwaliteit.
TM & © 2023 CBS Studios Inc. STAR TREK en alle gerelateerde merken en
logo's zijn handelsmerken van CBS Studios Inc. Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt in Amerika.

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Star Trek speelkaarten Dark Edition
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.