Fades Playing Cards


Met trots presenteren we het eerste deck speelkaarten ontworpen door de FADES groep, 4 jonge en briljante Italiaanse cardists: Nathaniel Malveda, Latrell Malveda, Garret Guevarra en Matteo Griggio. Deze Italiaanse Fades playing cards zijn ontworpen door Lisa Zaggia, Patrik Vecchiato en Rachele Biscaro.

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 14,90

Fades Playing Cards

Het ontwerp van de achter van deze speelkaarten toont de twee "F" die het F/\DeS logo voorstellen op een geometrische basis die bestaat uit een reeks driehoeken die het ontwerp aantrekkelijk en absoluut zeer visueel maken voor de kunst van cardistry. Zelfs de plaatjes speelkaarten zijn gepersonaliseerd, de vier ontwerpers van de Fades playing cards staan met hun gezichten afgebeeld op de vier koning. Ondanks de bewerkte plaatjes speelkaarten zijn de Fades playing cards nog steeds gemakkelijk herkenbaar om te gebruiken tijdens jouw kaartroutines.

Dit Fades deck wordt geleverd met 56 poker formaat speelkaarten met 2 jokers, één blank face kaart en één double backer gaff kaart voor gebruik tijdens jouw favoriete kaart routines. De Fades playing cards zijn geproduceerd in Amerika door USPCC.

Fades Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in the USA

Meer informatie
Merk US Playing Card
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Bruin
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fades Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.