Bicycle pin up speelkaarten


Deze Bicycle pin up speelkaarten brengen de vrouwen weer terug die miljoenen mannen gek kregen in de dagen voordat er überhaupt televisie en internet was. Deze Amerikaanse Classic Pin-Up playing cards van Bicycle bestel je eenvoudig en snel op speelkaarten winkel.

Geen voorraad meer
 

Bicycle pin up speelkaarten

Ze is gewaagd, maar nooit expliciet. Ze is flirterig maar is onafhankelijk. Ze is erotisch maar blijft altijd beschaafd, een welkome aanblik voor zowel jouw tiener nichtje als voor je preutse moeder. Pin-Up girls hebben altijd de beste aspecten van een vrouw laten zien, inclusief hun arbeidsethos, hun vastberadenheid en al hun voordelen. Oh, en zij zorgden ervoor dat ze er fantastisch uitzagen wanneer ze dit deden. Ze is de pin up girl, een natuurlijke American Sweetheart gemaakt om aanbeden te worden door mensen uit het hele land. De pin-up girl rage begon in de late 19de eeuw en is inmiddels uitgegroeid tot een echte Amerikaanse Classic. Destijds werden pin-up girls bekend als Calendar Girls. Deze mooie dames stonden op kalenders om de advertentie industrie wat meer pit te geven. Onnodig om te zeggen, maar de kalender verkopen waren nog nooit zo hot geweest.

Vintage Bicycle pin up speelkaarten
Bijna net zo mooi als de dames zelf zijn deze kartonnen pin-up speelkaarten van Bicycle met op de achterkant een vintage mode patroon en aan de voorkant van deze pin up speelkaarten indexen en kaartsymbolen helemaal in pin up stijl. De genummerde speelkaarten zijn gemakkelijk te lezen en zien er geweldig uit tijdens een potje kaarten. Deze pin-up kaarten in poker size zijn door Bicycle afgewerkt met een air-cushion finish.

Bicycle Pin-Up Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle pin up speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.