Nieuw

Sirius B V3 deck


Sirius B V3 deck van Riffle Shuffle.

Na lang wachten is Sirius B teruggekeerd uit zijn baan in het universum. Maar deze keer, met een ijzig ogend ontwerp om je weg te blazen - de Sirius B V3.

Op voorraad
Slechts 9 over
€ 10,00

Sirius B V3 deck

Riffle Shuffle heeft de originele golvende look en verschillende straalontwerpen van de vorige versies behouden. De Sirius B V3 neemt je mee door het mysterieuze ijzige universum. De lagen van verschillende kleurgolven op het achterontwerp zullen het baken voor jou zijn wanneer je door de sterren reist.

Deze Sirius B V3 speelkaarten hebben 56 poker size playing cards gedrukt door The United States Playing Cards Company in de USA op Bee Stock met een Air Cushion Finish en inclusief 2 Jokers + 1 Riffle Shuffle reclame kaart en 1 Duplicate Queen of Heart. Het Sirius B V3 deck komt in Mnemonica Stack met de harten 7 naar boven in het midden (geïmproviseerde onzichtbare deck routine). Het design van de Sirius B V3 speelkaarten is gemaakt door Adrian Valenzuela en dit deck is geproduceerd en gedistribueerd door Riffle Shuffle Playing Card Co. Er zijn slechts 5000 Sirius B V3 decks geprint.

Sirius B V3 Playing Cards
2020 third edition 1 of 5000
Produced by Kevin Yu
Designed by Adrian Valenzuela
Distributed by Riffle Shuffle Playing Card Co
Made in the USA

Meer informatie
Merk Riffle Shuffle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sirius B V3 deck
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.