Animal Kingdom Playing Cards


Dit deck Animal Kingdom playing cards heet niet voor niets “Animal Kingdom”, op de plaatjes staan namelijk een aantal vorstelijke uitziende dieren. Deze Animal Kingdom playing cards zijn ook conservatief, de speelkaarten zijn gedrukt op papier uit duurzaam beheerde bossen. Voor elke gekochte kaartspel zal één dollar worden besteed aan het Wereld Natuur Fonds.

Op voorraad
€ 14,99

Animal Kingdom Playing Cards

Een samenwerking met het Wereld Natuur Fonds in een speciale editie speelkaarten. $1,00 zal voor elk deck gekocht Animal Kingdom playing cards worden gedoneerd aan het Wereld Natuur Fonds voor het wereldwijde behoud van dieren in het wild. Het World Wildlife Fund is 's werelds grootste organisatie voor natuurbehoud, actief in 100 landen met 5 miljoen leden. Al meer dan 50 jaar, beschermt het WWF de toekomst van de natuur en de wereld die we allen delen. Samen kunnen we bijdragen aan het behoud en de bescherming van onze planeet. De Animal Kingdom playing cards zijn met de hand voorzien van geïllustreerde afbeeldingen door Hatch Design uit San Francisco, Californië in de USA. Deze dieren speelkaarten zijn geprint in de VS op FSC-gecertificeerd papier afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, op basis van zetmeel laminaten en plantaardige inkten.

Animal Kingdom Playing Cards
Ontworpen in San Francisco, Californië door Hatch Design
Gemaakt door The United States Playing Card Company
Vervaardigd in de Verenigde Staten van Amerika

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Oranje
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Animal Kingdom Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: