Astronomy Playing Cards Bicycle


Limited Edition: Astronomy Playing Cards Bicycle, een prachtig deck dat niet van deze wereld is!

Het Bicycle® Astronomy Deck is ontwikkeld in samenwerking met de Bicycle Club 808 Gold Members en bevat enkele van 's werelds meest briljante en bekende astronomen met prachtige gravures. Gemaakt door kunstenaar en designer Georgia Young.

Geen voorraad meer
 

Astronomy Playing Cards Bicycle

2 Jokers + 52 poker size speelkaarten van Bicycle gedrukt op premium karton en voorzien van de klassieke air-cushion finish van Bicyclecards zodat deze Bicycle playing cards eenvoudig schudden en optimaal presteren. Deze Astronomy Playing Cards Bicycle zijn alleen beschikbaar voor een korte periode zolang de voorraad strekt.

Een opmerking van de ontwerper, kunstenaar en designer Georgia Young. "Toen de Club 808 Gold Members stemden om astronomie als thema te nemen, wist ik dat het bijzonder moeilijk zou gaan worden. We weten er allemaal iets van, maar om recht te doen aan dit deck en het vakgebied van de astronomie in het algemeen, moest ik me erin gaan verdiepen. Het begon allemaal met slechts 12 open plekken op de plaatjes speelkaarten. Hoe moest ik kiezen? De wetenschap verloopt sequentieel, elke vooruitgang is gebouwd op degenen die eraan voorafgaan. Dus dat werd mijn basis. Ik zou me aan de voorouders vasthouden. En hoe moest ik bepalen welke astronomen ik voor welke kaartsymbool zou kiezen? Kun je erachter komen waar ik uiteindelijk mijn beslissing op baseerde? Het is trouwens opmerkelijk om te bedenken dat er vrouwen zijn die bepaald welkom waren in de wetenschappen. Het is een bewijs van hun moed en groot intellect dat niet genegeerd kon worden. In feite is de gemeenschappelijke deler bij al deze personen dat hun onuitblusbaar nieuwsgierigheid gekoppeld aan een niet van deze wereld intellect. Vergeef me alsjeblieft mijn beslissingen en bescheiden interpretaties van deze fantastische individuen."

Bicycle Astronomy Club 808 Gold Playing Cards
© 2016 The United States Playing Card Company
BICYCLE VERTROUWD SINDS 1885
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Goud
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Astronomy Playing Cards Bicycle
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.