Star Wars Silver Edition Playing Cards The Dark Side


Deze Star Wars playing cards silver special edition grafiet grijs van Theory Eleven zijn nu bij Speelkaartenwinkel.nl direct uit voorraad te koop en klaar om te verzenden.

Op voorraad
€ 10,95

Star Wars Silver Edition Playing Cards The Dark Side

Lang geleden In een sterrenstelsel ver, ver weg….
Sinds 1977 is Star Wars een popcultuur fenomeen. Naast de release van Star Wars: The Rise of Skywalker, de 9e en laatste film in de Skywalker saga, presenteert theory11 met trots Star Wars: Light Side en Dark Side speelkaarten. Kies een kant!

The Dark Side
Kanaliseer je innerlijke Sith, sluit je aan bij de Eerste Orde of handhaaf de orde in de Melkweg naast het keizerlijke leger van keizer Palpatine. Het Dark Side deck bevat het lichtzwaard van Darth Vader, de Death Star en de vloot van ruimteschepen van het rijk. “You don't know the power of the dark side!”

De card box van de Star Wars Playing Cards The Dark Side heeft een reliëf en zijn folie gestempeld. De voorkant van de dark side box, kijkt door het raam van de keizerlijke troonzaal, met symbolen van het Galactische rijk en de Eerste Orde op elke hoek. Beide theory11 Star Wars decks hebben dezelfde set van 12 plaatjes speelkaarten met iconische karakters aan de lichte en donkere kant. Aan de Dark Side wordt Palpatine afgebeeld naast Kylo Ren, Darth Vader en meer. Op de schoppen koning wordt Darth Vader afgebeeld die zijn lichtzwaard vasthoudt terwijl hij het bevel voert over zijn imperiale ondergeschikten. “I find your lack of faith disturbing.”

Het back design van deze theory11 playing cards is voorzien van Dark Side details. Op de achterkant van deze rode Star Wars speelkaarten vind je details van de Death Star tot de First Order, Sith en Empire insignes. In het midden ondersteunt een repeterend patroon van TIE vechters de lightsaber van Darth Vader aan beide zijden.

Deze Star Wars speelkaarten van theory eleven hebben 56 playing cards in poker size inclusief 2 Jokers + 1 Star Wars reclame kaart en 1 theory11 advertentie kaart die geprint zijn door de United States Playing Card Company op Bicycle quality stock en afgewerkt zijn met de klassieke Air-Cushion finish van Bicycle voor optimale prestaties.

Star Wars Playing Cards The Dark Side
Premium Playing Cards
Design by Mattson Creative
Produced by theory11
Disney © & ™ LUCASFILM LTD
Made in USA

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Grijs
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Star Wars Silver Edition Playing Cards The Dark Side
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.