Nieuw

COPAG 310 SlimLine Playing Cards Red


Deze standaard COPAG 310 SlimLine playing cards zijn geprint op de nieuwe SlimLine stock van Cartamundi. Het nieuwe SlimiLine speelkaarten karton is echt een heel stuk dunner, dit scheelt qua dikte wel 5 tot 6 speelkaarten per COPAG 310 deck.

Deze SlimLine COPAG310 speelkaarten zijn nu direct uit voorraad te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

Op voorraad
€ 3,99
  • Koop 6 voor € 3,75 per stuk en bespaar 6%
  • Koop 12 voor € 3,50 per stuk en bespaar 12%

COPAG 310 SlimLine Playing Cards Red

Sinds de eerste COPAG 310 speelkaarten met de TRUE LINEN B9 FINISH van de productielijn van Cartamundi zijn gekomen, hoorde Cartamundi dat cardistry liefhebbers, card magicians en speelkaartenverzamelaars deze kartonnen speelkaarten net iets te dik vonden. Bij Cartamundi is kwaliteit de kernwaarde en zij geloven dat het handelen op basis van feedback uit de community de sleutel is om de Cartamundi playing cards naar een hoger niveau te tillen. Dit is ook de reden waarom Cartamundi het afgelopen jaar meer onderzoek en ontwikkeling heeft gedaan om een verbeterd papier stock te creëren dat voldoet aan de verwachtingen van de playing cards community. Het resultaat is de Cartamundi SlimLine stock. Dit nieuwe SlimLine karton is beduidend dunner, 5 tot 6 speelkaarten om precies te zijn. Met de release van deze nieuwe SlimLine stock op de standaard COPAG 310 playing cards en custom speelkaarten is Cartamundi van mening dat ze in Turnhout weer één stap dichterbij zijn gekomen in hun nooit aflatende streven naar meesterschap.

COPAG 310 introduceert de exclusieve echte linnen B9 afwerking op de nieuwe SlimLine stock van Cartamundi voor onovertroffen handling en ultieme flourish. De COPAG 310 playing cards zijn geïnspireerd door jou. Ontwikkeld in het streven naar meesterschap. Gemaakt voor spelers, cardists en magicians.

Dit standaard COPAG 310 SlimLine deck heeft 56 speelkaarten in poker size inclusief twee Jokers + 2 gaff speelkaarten namelijk 1 blanco gaff card en 1 double backer gaff kaart. Deze COPAG310 playing cards zijn geprint op het nieuwe SlimLine karton van Cartamundi in Europa en afgewerkt met een echte linnen B9 finish.

Het nummer 310
We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat de true linen B9 finish bij Cartamundi in Turnhout in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal? Probeer de COPAG310 SlimLine speelkaarten en voel het verschil.

COPAG 310 Playing Cards
True Linen B9 Finish - Reguliere Index Poker Size
COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Meer informatie
Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:COPAG 310 SlimLine Playing Cards Red
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: