Welkom bij de #1 online speelkaarten winkel van Nederland en België!

COPAG310 Double Backed Playing Cards

Schrijf de eerste beoordeling van dit product

Deze nieuwe COPAG 310 Double Backed speelkaarten zijn gedrukt door Cartamundi op hun dunnere en verbeterde SlimLine stock. Het COPAG310 Double Backed Deck bestaat uitsluitend uit dubbele achterkanten en er zijn dus geen face cards in dit COPAG 310 deck.


De COPAG310 Double Backed playing cards zijn perfect voor speelkaarten trucs in combinatie met de standaard COPAG 310 kaarten.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 7,99
€ 7,99

Klanten kochten ook

+ +
Prijs voor alle geselecteerde producten: € 17,97

  1.    Huidig productCOPAG310 Double Backed Playing Cards
  2.    COPAG 310 SlimLine Playing Cards Red
  3.    COPAG 310 Gaff Deck I

Productbeschrijving

Details

COPAG310 Double Backed Playing Cards

Sinds de eerste COPAG310 playing cards met de TRUE LINEN B9 FINISH van de productielijn van Cartamundi zijn gerold, hoorde Cartamundi dat cardists, magicians en playing cards collectors deze speelkaarten net iets te dik vonden. Bij Cartamundi is kwaliteit de kernwaarde en zij geloven dat het handelen op basis van feedback uit de gemeenschap de sleutel is om de Cartamundi artikelen naar een hoger niveau te tillen. Dit is ook de reden waarom Cartamundi het afgelopen jaar meer Research en Development heeft gedaan om een verbeterd papier stock te creëren dat voldoet aan de verwachtingen van de community. Het resultaat is de Cartamundi SlimLine stock. Dit nieuwe SlimLine karton is beduidend dunner, 5 tot 6 speelkaarten om precies te zijn. Met de release van dit nieuwe SlimLine karton op de standaard COPAG310 speelkaarten en custom decks is Cartamundi van mening dat ze in Turnhout weer één stap dichterbij zijn gekomen in hun nooit aflatende streven naar meesterschap.

Het COPAG 310 double backed deck heeft:
- 18 x double back playing cards blauw/blauw
- 18 x double back playing cards rood/rood
- 18 x double back playing cards rood/blauw

COPAG 310 SLIMLINE DOUBLE BACKED DECK
De COPAG310 double backed playing cards zijn te gebruiken in combinatie met de standaard COPAG 310 speelkaarten en perfect geschikt voor spectaculaire kaarttrucs. Zowel de voorkant als de achterkant van deze double backed speelkaarten zijn voorzien van rode en blauwe achterkant, de face kaarten ontbreken dus op deze speelkaarten. Dit COPAG310 double backed deck heeft 54 poker size playing cards die gedrukt zijn door Cartamundi in de Europese Unie op Slimeline karten afgewerkt met een True Linen B9 finish.

COPAG310 SLIMLINE DOUBLE BACKED DECK
True Linen B9 Finish - Double Backed - Poker Size

COPAG sinds 1908
Gemaakt door Cartamundi
Made in EU

Extra informatie

Extra informatie

Merk COPAG
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Double Back
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje

Beoordelen

Schrijf jouw eigen beoordeling

Je plaatst een beoordeling over: COPAG310 Double Backed Playing Cards

Eigen labels

Eigen labels

Gebruik spaties om labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Vragen?

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Hulp nodig?

Hulp nodig bij het maken van je bestelling bij Speelkaartenwinkel?

Neem contact op met de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl tijdens onze openingstijden. Bel naar 040 230 1256, of WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of stuur een email naar help@speelkaartenwinkel.nl. We horen graag van je.

Je bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: