COPAG310

COPAG310® introduceert de exclusieve TRUE LINEN B9 FINISH voor de beste speelkaarten voor card magic en cardistry. Geïnspireerd door jou speelkaartentrucs en ontwikkeld door Cartamundi playing cards in het streven naar meesterschap. Gemaakt voor kaartspelers, cardists en kaartgoochelaars.

Bekijken als Raster Lijst

14 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Voor card magic...
COPAG 310 is op maat gemaakt voor magicians en hun vakgebied. Naast de standaard COPAG310 decks, blijft Cartamundi nieuwe magische leden toevoegen aan de COPAG 310 familie, tot nu toe zijn er tien verschillende trick decks uitgebracht, waaronder een Svengali deck en een Stripper deck samen met de eerste editie en tweede editie in een lopende serie van COPAG 310 gaff decks. Sinds begin september 2019 zijn ook de nieuwe COPAG310 special deck te koop bij Speelkaartenwinkel.nl zoals: de COPAG310 FACE OFF decks, het COPAG 310 I’M MARKED deck, de COPAG310 BACK ME UP playing cards, het COPAG 310 DOUBLE BACKED deck en de COPAG 310 speelkaarten Together Forever allemaal geprint op het nieuwe dunnere SlimeLine papier van Cartamundi.

… en voor cardistry
De TRUE LINEN B9 FINISH heeft al naam gemaakt in de cardistry community, waarbij vooral deskundige cardists hun hoge duurzaamheid en verbazingwekkende handling toejuichen. Daarom heeft Cartamundi nu de COPAG 310 ALPHA uitgebracht, speciaal ontwikkeld voor cardists en cardistry. Met een eenvoudig geometrisch design en randloze, one-way backs en faces opent COPAG 310 ALPHA zich voor een veelvoud aan combinaties, een ideale metgezel voor cardistry liefhebbers in hun eindeloze reis naar nieuwe flourishes en perfecte formaties.

310 Het nummer
We kunnen stellen dat 310 gebonden is aan 3/10, 3 oktober. De eerste keer dat deze true linen B9 finish playing cards in productie ging. Sommigen zullen denken dat 310 een verwijzing is naar de oude Griekse numerologie. Goochelaars en magicians zouden je kunnen vertellen dat 310 verwijst naar 31/10, World Magic Day. Maar wat betekent 310 voor jou? Wat is jouw verhaal?