Jimmy Fallon kaarten


Deze speciale editie deck van Jimmy Fallon kaarten is nu te koop bij speelkaarten winkel en direct beschikbaar voor verzending!

Eersteklas speelkaarten van theorie11 geproduceerd in samenwerking met The Tonight Show met Jimmy Fallon in de hoofdrol.

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 13,99

Jimmy Fallon kaarten

Sinds 1954 is The Tonight Show een legendarisch televisieprogramma op de Amerikaanse televisie.

Deze Jimmy Fallon kaarten zijn een passend eerbetoon aan een show die publiek van alle leeftijden heeft vermaakt. De speelkaarten van Jimmy Fallon zijn adembenemend, elegant, ingewikkeld en verbluffend. Elk aspect van het ontwerp is geïnspireerd op de Tonight Show, met iconische illustratie elementen met de skyline van New York, Studio 6B en de man zelf: Jimmy Fallon. De Tonight Show speelkaarten hebben een aangepaste schoppenaas, joker, doos ontwerp en typografie. Zelfs de plaatjes van deze Jimmy Fallon kaarten zijn helemaal opnieuw ontworpen met speelse, leuke en ingewikkelde illustraties. De Jimmy Fallon speelkaarten van theory11 zijn het officiële deck kaarten van The Tonight Show van NBC.

The Tonight Show op NBC en Jimmy Fallon
The Tonight Show is een bekend Amerikaans praatprogramma van NBC. The Tonight Show wordt sinds 1954 uitgezonden op de Amerikaanse televisie en is daarmee de langstlopende talkshow in de televisiegeschiedenis. Jimmy Fallon is een Amerikaans komiek, acteur en presentator. Hij behoorde van 1998 tot en met 2004 tot de ploeg van Saturday Night Live. Na de Olympische Winterspelen van 2014 in Sotsji in Rusland werd Jimmy Fallon de presentator van The Tonight Show, hij nam het stokje over van Jay Leno. De Tonight Show wordt in de Amerikaanse stad New York opgenomen vanuit de NBC studio in 30 Rockefeller Plaza, een Art Deco wolkenkrabber die het middelpunt vormt van het Rockefeller Center in Midtown Manhattan in New York City.

Deze poker afmeting Jimmy Fallon kaarten bevatten 2 jokers + 1 Jimmy Fallon kaart en zijn gemaakt in de Verenigde Staten van Amerika met FSC-gecertificeerd papier dat is afgeleid van duurzame bossen, plantaardige inkten en op zetmeel gebaseerde laminaten.

Jimmy Fallon Playing Cards
Premium Playing Cards theory11
™ NBCUNIVERSAL MEDIA, LLC & © 2017 UNIVERSAL TELEVISION LLC
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Jimmy Fallon kaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.