Bicycle Stained Glass Behemoth Playing Cards

Het Behemoth monster krijgt vorm als de 4de editie in de Stained Glass serie speelkaarten van Bicycle cards. Deze Bicycle Stained Glass Behemoth playing cards zijn geproduceerd door Collectable Playing Cards en geprint door USPCC.

Op voorraad
€ 9,95

Bicycle Stained Glass Behemoth Playing Cards

De Bicycle Stained Glass Behemoth speelkaarten zijn net zo mythisch en magisch als het klinkt. De Behemoth symboliek is de naam die is gebruikt voor elke extreem grote of krachtige entiteit. Dit is je kans om dit geweldige kaartspel te bezitten en te combineren met het vorige Stained Glass deck van Collectable Playing Cards. De Bicycle Stained Glass Behemoth playing cards zijn gemaakt door Collectable Playing Cards en geprint door USPCC.

Het Bicycle Stained Glass Behemoth deck bevat 56 playing cards in poker size inclusief 2 Jokers + 1 advertentiekaart en 1 double backer card en zijn gedrukt op premium Bicycle cards karton en afgewerkt met een klassieke Air-Cushion Finish.

Bicycle Stained Glass Behemoth Playing Cards
Designed by Juniardi Satyanagara
Vertrouwd sinds 1885
The United States Playing Card Company

Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Stained Glass Behemoth Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.