Nieuw

Star Trek speelkaarten Light Edition


Leef lang en bloei. Ga moedig waar nog nooit iemand is geweest en verken alle kwadranten van de Melkweg met je favoriete personages! Hoge kwaliteit speelkaarten gemaakt door theory11 in de VS.

Bestel deze Star Trek speelkaarten Light Edition vandaag nog online in onze theory11 winkel!

Op voorraad
€ 13,99

Star Trek speelkaarten Light Edition

De laatste grens, aan boord van het Starship Enterprise.
Ruimte: de laatste grens. Dit zijn de reizen van het ruimteschip Enterprise. Zijn vijfjarige missie: vreemde nieuwe werelden verkennen; op zoek gaan naar nieuw leven en nieuwe beschavingen; om moedig te gaan waar nog nooit iemand is geweest en verken alle kwadranten van de melkweg met je favoriete personages uit de iconische originele serie en de nieuwste Star Trek films!

Leef lang en bloei.
Elke kaart in dit Star Trek deck eert de legendarische personages die Star Trek tot een wereldwijd, cultureel fenomeen hebben gemaakt, waaronder Captain Kirk, Spock, Hikaru Sulu en meer! Als je een Trekkie bent, zullen deze Star Trek speelkaarten toekomstige spelavonden op warp speed brengen!

Deze Star Trek speelkaarten Dark Edition van theory11 hebben 56 playing cards in poker size inclusief 2 Jokers + 2 Star Trek kaarten die geprint zijn in de VS door de United States Playing Card Company. De Star Trek speelkaarten zijn voorzien van volledig op maat gemaakt artwork in elk aspect van het ontwerp, waarbij het ontwerp van de Azen, Jokers, plaatjes speelkaarten en achterkant is geïnspireerd op favoriete personages en gebeurtenissen van fans. Het speelkaarten doosje is voorzien van kleurrijke folie accenten en ingewikkelde reliëfdruk.

Star Trek speelkaarten

Star Trek Light Edition playing cards van theory11
Speelkaarten van topkwaliteit.
TM & © 2023 CBS Studios Inc. STAR TREK en alle gerelateerde merken en
logo's zijn handelsmerken van CBS Studios Inc. Alle rechten voorbehouden.
Gemaakt in Amerika.

Meer informatie
Merk theory11
Aantal kaarten 56 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Wit
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Star Trek speelkaarten Light Edition
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.