Bicycle Tattoo speelkaarten


Bicycle Tattoo speelkaarten met een gloednieuw tattoos ontwerp, zeer goede goochelkaarten om kaarttrucs mee te doen!

Alle tattoo speelkaarten zijn voorzien van een zwarte achtergrond met de klaveren afgedrukt in blauw, ruiten in het groen, schoppen in het roze en harten in het geel.

Geen voorraad meer
 

Bicycle Tattoo speelkaarten

Deze Bicycle Tattoo speelkaarten zijn een origineel ontwerp gemaakt door grafisch ontwerper en goochelaar Stephen Rooks. Ook wordt er gaff kaart meegeleverd, 4/6 van klaveren is voor de helft de klaveren 4 en de andere helft de klaveren 6, perfect voor diverse soorten kaarttrucs en kaarten magic. Elk kaart doosje heeft aan de binnenkant op de flap het cijfer 5 en het klaveren kaartsymbool staan. De Bicycle Tattoo speelkaarten hebben een totaal nieuwe look, met aan de achterzijde van de kaarten een 6 kleurendruk met tattoo design. De kaartsymbolen van deze zwart speelkaarten zijn ook heel anders als anders namelijk: de schoppen kaarten hebben roze kaartsymbolen, de harten kaarten hebben gele kaartsymbolen, de klaveren kaarten hebben lichtblauwe kaartsymbolen en de ruiten kaarten hebben groene kaartsymbolen. Deze zwarte magische speelkaarten zijn vakkundig gedrukt in de USA door The United States Playing Card Company op de Bicycle karton. Deze poker-size tattoo speelkaarten hebben een magic air-cushion afwerking.

Bicycle Tattoo Playing Cards
The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Tattoo speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.