Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Playing Cards

Rating:
60 % of 100

Beleef Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald met deze geweldige speelkaarten van Cartamundi. De Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald playing cards zijn nu online te koop bij Speelkaartenwinkel.nl.

De Nederlandse première van de avonturenfilm Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald in de bioscoop was op 14 november 2018.

Op voorraad
€ 4,99

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Playing Cards

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is een avonturen / fantasy film van Warner Bros. Pictures geschreven door J.K. Rowling. De film is het vervolg op Fantastic Beasts and Where to Find Them uit 2016. Het verhaal Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald is het tweede deel uit de vijfdelige boekenserie Wizarding World geschreven door Harry Potter bestseller auteur J.K. Rowling. Nu zijn er ook kaarten te koop van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald gemaakt door Cartamundi.

De Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald playing cards zijn voorzien van 55 poker formaat speelkaarten gemaakt van karton inclusief 3 jokers.

Over de familiefilm Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald
Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Playing Cards
Wizarding World
Warner Bros. Entertainment Inc.
Cartamundi sinds 1765
Made in EU

Meer informatie
Merk Cartamundi
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald Playing Cards
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.