Nieuw

More Banksy playing cards Piatnik


Wederom briljante playing cards van Banksy, gemaakt van hoge kwaliteit karton door Piatnik in Oostenrijk.

Of je nu bijzondere speelkaarten verzameld, opzoek bent naar een mooi deck playing cards om cadeau te doen of met deze Banksy art playing cards zelf een potje mee wil kaarten? Dan kunnen wij van speelkaartenwinkel.nl jou deze More Banksy playing cards Piatnik met een gerust harte aanbevelen.

Op voorraad
€ 6,85

More Banksy playing cards Piatnik

Speelkaartenfabrikant Piatnik maakt al sinds 1824 playing cards van hoge kwaliteit in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, zo ook deze More Banksy playing cards Piatnik. BANKSY - vandaal of genie? Deze More Banksy playing cards Piatnik, een aanvulling op het vorige Banksy deck van Piatnik, onthullen een graffitikunstenaar met een genie voor satire en een grafische flair die van elk nieuw straatstencil een sensatie maakt. ‘Kunst is een beetje een grap’, zegt Banksy. Een hele goede grap in de handen van Banksy.

Over Banksy
De straatkunst van Banksy is graffiti op zijn best. Sinds het begin van de jaren '90 houdt de kunstwereld al bezig, wie of wat Banksy is? Banksy is het pseudoniem van een Britse kunstenaar die bekend staat om zijn controversiële kunst, wiens geestige sociale commentaar, intrigerende anonimiteit en guerrilla methoden hem wereldwijd roem brachten. De provocerende werken van de Britse straatkunstenaar Banksy hebben een internationale reputatie. Eén ding is zeker, de iconische kunstwerken van street art kunstenaar Banksy zijn altijd spraakmakend! ‘Een muur is een heel groot wapen. Het is een van de smerigste dingen waarmee je iemand kunt slaan.’

Deze More Banksy playing cards Piatnik hebben 55 kartonnen poker size speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de kaarten en er worden 2 Jokers meegeleverd. Op de achterzijde van deze Piatnik playing cards staat Banksy’s kunstwerk van Kate Moss (composite) uit 2005. En de More Banksy speelkaarten zijn geprint in de Europese Unie in Oostenrijk in de speelkaartenfabriek van Piatnik.

More Banksy Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1716
Gedrukt in de EU door Piatnik

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890171611
Schrijf je eigen review
Je reviewed:More Banksy playing cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.