Nieuw

Bicycle Aureo Playing Cards

Het Aureo speelkaarten deck heeft unieke designs die zijn geïnspireerd op de kunst van de Renaissance en de gulden snede.

De Bicycle Aureo playing cards brengen de gulden snede weer tot leven!

Op voorraad
€ 8,95

Bicycle Aureo Playing Cards

In het begin van de zestiende eeuw illustreerde Leonardo Da Vinci "La Divina" (The Divine Proportion) een boek van de hand van wiskundige Luca Pacioli dat een wiskundige theorie beschrijft met de naam gulden snede, sectio aurea, sectio divina of ook wel de verdeling in uiterste en middelste reden genaamd, die werd gebruikt in schilderijen en beeldhouwwerken uit de Renaissance om evenwicht en schoonheid te bereiken. Da Vinci heeft later deze Sectie Aurea of de gulden snede genoemd. De gouden folie details en swirl ontwerpen op het kaartendoosje van deze Bicycle Aureo playing cards brengen de gulden snede tot leven in dit unieke spel kaarten van Bicycle.

Het Bicycle Aureo deck heeft 56 speelkaarten in poker formaat inclusief één Aureo kaart en twee prachtige uitgewerkte Jokers. Deze Aureo speelkaarten zijn door USPCC geprint op premium karton van Bicycle en afgewerkt met de gebruikelijke air-cushion finish.

Bicycle Aureo Playing Cards
© 2018 The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Aureo Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: