Nieuw

Bicycle Aureo Black speelkaarten


Bicycle Aureo Black speelkaarten, een werkelijk goddelijke speelkaarten ervaring.

De opbergdoos van de Bicycle Aureo Black playing cards is voorzien van eersteklas goudfolie en reliëf.

Op voorraad
€ 6,99

Bicycle Aureo Black speelkaarten

In het begin van de 16e eeuw illustreerde Leonardo Da Vinci La Divina (De Goddelijke Verhouding), een boek geschreven door wiskundige Luca Pacioli dat een wiskundige theorie beschreef genaamd "The Golden Ratio", die werd gebruikt in schilderijen en sculpturen uit de Renaissance om evenwicht en schoonheid te bereiken. Da Vinci noemde dit later sectio aurea of de Gulden Snede. De goudfolie- en swirl ontwerpen op het kaartdoosje brengen de gulden snede tot leven in dit unieke Bicycle kaartspel.

Aureo van Bicycle speelkaarten is geïnspireerd op het Renaissance tijdperk met ingewikkeld gebruik van The Golden Ratio door het hele kaartspel. Het speelkaarten doosje is afgewerkt met een eersteklas goudfolie om een echt goddelijke speelkaarten ervaring te creëren. Dit Bicycle kaartendeck is een must-have voor iedereen die op zoek is naar unieke speelkaarten die perfect presteren in je handen, op tafel en als decoratief accent wanneer ze niet in gebruik zijn.

Het Bicycle Aureo Black deck heeft 56 poker size playing cards inclusief 1 Aureo kaart en 1 Bicycle reclame kaart + 2 prachtige uitgewerkte Jokers. Deze Aureo Black speelkaarten zijn door de United States Playing Card Company geprint op premium karton van Bicycle en afgewerkt met de gebruikelijke air-cushion finish.

Bicycle Aureo Black Playing Cards
© 2021. The United States Playing Card Company
Made in USA

Meer informatie
Merk Bicycle
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bicycle Aureo Black speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.