Provision Playing Cards

De Provision playing cards zijn gemaakt in Amerika door USPCC en theory11, het design van deze speelkaarten is van True Hand Society.

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 10,50

Provision Playing Cards

Het wordt de geboorteplaats van Amerika genoemd. Philadelphia dateert uit 1682 en is een stad met een geschiedenis en cultuur als geen ander. Provision playing cards zijn een monument voor het historische verleden van de stad en een eerbetoon aan het heden. Deze Provision speelkaarten van Theory Eleven zijn geïllustreerd met de hand in Philadelphia, Pennsylvania en 100% made in Amerika. Elk aspect van het ontwerp is gemaakt vanuit het niets, van de plaatjes speelkaarten tot aan de azen, de verpakking en de vintage fiscale stempelzegel. Zelfs de binnenzijde van het kaartendoosje is voorzien van goudfolie. Het Provision deck heeft levendige kleuren, met een vurige tint amber rood op het achterontwerp dat jouw aandacht vraagt. Voor de allereerste keer heeft theory11 gebruik gemaakt van een ivoorkleurige, gebroken witte playing card stok, die een vintage look en tijdloze, unieke esthetiek creëert. Het is subtiel, maar het gevoel en de afwerking zijn absoluut onberispelijk.

De Provision speelkaarten van Theory11 hebben 56 poker size playing cards geprint op karton en gemaakt in Amerika door de United States Playing Card Company. Dit Provision deck heeft 2 Jokers en 1 advertentie kaart + 1 dubbel backer card met één rode achterkant en één gouden achterkant.

Provision Playing Cards
Premium Speelkaarten
Produced by Theory Eleven
Designed by True Hand Society
Made in Philadelphia, Pennsylvania USA

Meer informatie
Merk theory11
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Speciale index
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Provision Playing Cards

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.

Andere mensen bekeken ook deze producten: