National Parks Playing Cards Piatnik


Op deze vintage kaarten van Piatnik staan de mooiste nationale parken van de Verenigde Staten van Amerika zoals o.a.: Bryce Canyon National Park, Mount Rushmore, Yosemite National Park, Yellowstone National Park en Zion National Park.

Amerika’s prachtige National Parks playing cards Piatnik met vintage posters.

Op voorraad
€ 6,85

National Parks Playing Cards Piatnik

In Wenen in Oostenrijk worden al sinds 1824 goede kwaliteit speelkaarten geproduceerd door Piatnik. Op deze National Parks playing cards staan geweldige vintage afbeeldingen van Yosemite tot en met de Adirondacks. Amerika’s nationale parken zijn schilderachtige monumenten van vroege natuurbeschermers die deze bergen en meren, rivieren en bossen hebben bewaard. De Verenigde Staten heeft 60 beschermde natuurgebieden die bekend staan als nationale parken en die beheerd worden door de National Park Service, een agentschap van het ministerie van Binnenlandse Zaken. De National Parks playing cards Piatnik is een verzamelaars deck speelkaarten die de unieke landschappen vieren met schitterende posters van het Federal Art Project uit de jaren 1930. In dit vintage kaartspel van Piatnik met de nationale parken van Amerika zitten 55 unieke geïllustreerde speelkaarten in poker formaat gemaakt van karton inclusief 2 jokers.

National Parks Playing Cards
Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik No. 1631
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890163111
Schrijf je eigen review
Je reviewed:National Parks Playing Cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.