Nieuw

New York speelkaarten Piatnik


Prachtige speelkaarten van New York City in NY in de USA, deze Amerikaanse stad is één van de belangrijkste wereldsteden.

Deze New York speelkaarten van Piatnik bestel je nu heel eenvoudig online in onze speelkaarten winkel!

Op voorraad
€ 5,49

New York speelkaarten Piatnik

De speelkaartenfabriek van Piatnik maakt als sinds 1824 in Wenen in Oostenrijk één van de beste merken speelkaarten ter wereld. Zo ook deze New York speelkaarten Piatnik met de hoogtijdagen van New York. De bezienswaardigheden en stijl van haar glorieuze verleden, een feest in schitterende graphics en lichtgevende posterkunst. Met de verblinding van design, de opwinding van plaatsen en mensen - een uniek aandenken aan het wonder van Manhattan, de pracht van de wonderstad.

Over New York
New York City (NYC), vaak simpelweg New York of The City that Never Sleeps genoemd. New York is de meest dichtbevolkte stad in de Verenigde Staten van Amerika. Veel wijken en bezienswaardigheden in New York City zijn zeer bekend bij toeristen, om er maar een paar te noemen: Times Square, Central Park, Brooklyn Bridge, het Vrijheidsbeeld, het hoofdkantoor van de Verenigde Naties, het Chrysler Building, het Empire State Building, het Broadway Theatre District, Wall Street en Madison Square Garden.
De metropool New York heeft heel veel professionele sportteams, met teams in alle grote sporten en competities zoals in honkbal, basketbal, American football, hockey en voetbal. Het grootstedelijk gebied van New York is de thuisbasis van enkele van de professionele topteams van de Verenigde Staten van Amerika, o.a. in de Major League Baseball (MLB) de New York Mets en de New York Yankees, in de National Basketball Association (NBA) de Brooklyn Nets en de New York Knicks, in American football (NFL) de New York Giants en de New York Jets, in ijshockey (NHL) New Jersey Devils, New Yorks Islanders en de New York Rangers en in de Major League Soccer (MLS) New York City FC en New York Red Bulls.

Deze New York speelkaarten van Piatnik hebben 54 kartonnen playing cards in poker size met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en worden geleverd inclusief 2 Jokers.

New York Playing Cards Piatnik
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1638
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:New York speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.