Straight flush toilet speelkaarten Piatnik

De straight flush toilet speelkaarten van Piatnik bevatten naast lavatoriale kunst ook design en humor!

Deze straight flush speelkaarten zijn een humoristisch speelkaarten cadeau om aan grappenmakers te geven maar ook super leuk om kado te krijgen.

Op voorraad
Slechts 6 over
€ 4,99

Straight flush toilet speelkaarten

Piatnik Sinds 1824 maakt Piatnik al de beste speelkaarten in de speelkaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze straight flush toilet speelkaarten. Een luchtige viering van vintage water closetten, kamerpotten, buiten wc’s en andere toiletten. In klassieke afbeeldingen van regentschappen prints tot jaren ’50 advertenties, inclusief fijne afbeeldingen en vormgeving. Deze toilet speelkaarten zijn een echt verzamel deck voor liefhebbers van alle dingen die met wasplaatsen te maken hebben. Dit toilet kaartspel, de straight flush toilet playing cards, bevat 54 individueel geïllustreerde speelkaarten in poker formaat gemaakt van karton inclusief 2 jokers.

Straight Flush Toilet Playing Cards

Piatnik Playing Cards sinds 1824

Piatnik No. 1664

Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Straight flush toilet speelkaarten Piatnik

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.