American Dream Cars Playing Cards Piatnik


De Buicks, Cadillacs en Chevys uit de jaren vijftig waren fantasieën over chroom en vinnen, gestroomlijnde iconen van kracht, de ultieme stijl omwille van de stijl. Deze klassieke advertenties en afbeeldingen onthullen de Amerikaanse auto van de jaren 50 in al zijn elegantie.

De American Dream Cars Playing Cards Piatnik zijn een prachtig cadeau voor kaart liefhebbers en bewonderaars van Amerikaanse auto’s uit de jaren 1950.

Op voorraad
€ 6,85

American Dream Cars Playing Cards Piatnik

Piatnik maakt sinds 1824 de beste speelkaarten in Oostenrijk in Wenen. Deze American Dream Cars playing cards Piatnik zijn prachtige speelkaarten voor autoliefhebbers van echte Amerikaanse auto’s uit de jaren 50. Zoals alle Piatnik kaarten zijn deze American Dream Cars speelkaarten gemaakt van hoge kwaliteit en voorzien van klassieke advertenties en afbeeldingen van de mooiste Amerikaanse auto’s uit de jaren 1950 van bekende Amerikaanse automerken zoals bijvoorbeeld: Buick, Cadillac, Chevrolet, Imperial en Mercury. Met 54 unieke speelkaarten zijn deze Amerikaanse auto kaarten een plezier om opnieuw en opnieuw naar te kijken en een potje mee te kaarten. In dit American Dream Cars Playing Cards Piatnik deck zitten 55 kartonnen poker formaat speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de kaarten inclusief 2 jokers.

American Dream Cars Playing Cards
Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik No. 1620
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890162015
Schrijf je eigen review
Je reviewed:American Dream Cars Playing Cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.