Ski speelkaarten Piatnik


Deze ski speelkaarten Piatnik staan garant voor uren gezelligheid en kaartplezier tijdens de wintersport vakantie. Speel na het skiën of na de après-ski in je Airbnb, hotel, pension of appartement de leukste kaartspelletjes voor op de wintersportvakantie. Let's go skiing!

Op de 54 klassieke ski affiches staan prachtige vintage posters van populaire skigebieden in o.a.: Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland.

Op voorraad
€ 6,85

Ski speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt al sinds 1824 één van de beste merken speelkaarten in de kaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze ski speelkaarten van Piatnik. Skiën voor de lol, een Britse uitvinding, begon in de 19e eeuw in Oostenrijk en de Zwitserse Alpen. Skigebieden en skiliften vermenigvuldigden zich, deze mode verspreid zich over Europa en de VS en Canada. Al snel werden toeristen verleid door posters ontworpen door grote grafische kunstenaars, zoals Hohlwein, Broders en Maurer. Op de achterkant van deze Ski Art playing cards staat een kunstwerk uit 1936 van de Amerikaanse kunstenares Sascha Maurer genaamd: “Let's go skiing!”. De klassieke posters in dit ski kaartspel van Piatnik vieren het drama van skiën op spectaculaire, overzichtelijke bergen wanneer snelheid een opwindende nieuwigheid was.

In dit wintersport kaartspel, de Ski Art playing cards Piatnik, zitten 54 individueel geïllustreerde speelkaarten in poker formaat gemaakt van karton inclusief 2 Jokers.

Ski Art Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1497
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890149719
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Ski speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.