Vintage reizen USA speelkaarten

De travel USA playing cards zijn perfect om mee te nemen in het vliegtuig op je volgende reis naar de Verenigde Staten van Amerika.

Deze vintage reizen USA speelkaarten van Piatnik bestel je nu heel voordelig en snel voor tijdens je vakantie.

Op voorraad
€ 4,99

Vintage reizen USA speelkaarten

Piatnik maakt als sinds 1824 in haar fabriek in Wenen in Oostenrijk één van de beste speelkaarten. Zo ook deze USA travel playing cards Piatnik met een panorama van een gouden verleden toen Amerikanen hun land op open wegen, in heldere luchten en op schilderachtige treinen verkenden. Klassieke Americana in 54 nostalgische afbeeldingen, waaronder meesterwerken van de posterkunst. Deze vintage reizen USA speelkaarten zijn uitstekend om mee nemen op vakantie in het vliegtuig als je onderweg bent naar de Verenigde Staten van Amerika.

Deze vintage travel USA playing cards van Piatnik hebben 54 kartonnen poker size playing cards met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en zijn inclusief 2 Jokers.

Vintage Travel USA Playing Cards

© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons

Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1687

Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Blauw
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vintage reizen USA speelkaarten

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.