Pieter van Bruegel Jagers in de sneeuw kaarten Piatnik


2 x 55 Bridge kaarten voorzien van een typisch Hollands wintertafereel. Schitterende winterkaarten om mee te nemen op wintersport. Deze winter speelkaarten zijn geschikt voor diverse kaartspelletjes met de hele familie.

Geen voorraad meer
 

Pieter van Bruegel Jagers in de sneeuw kaarten Piatnik

De kaartenfabriek van Piatnik maakt al sinds 1824 prachtige speelkaarten voor jong en oud. Piatnik speelkaarten staan bekend vanwege hun goede kwaliteit. Deze set winter kaarten van Pieter van Bruegel bestaat uit twee spellen met 55 kartonnen bridge speelkaarten van Piatnik, geleverd in een goudkleurige kaartendoos. De achterkanten van deze kaartspellen vormen samen het kunstwerk Jagers in de sneeuw van Pieter Bruegel de Oude.

Over Pieter Bruegel
Pieter Bruegel de Oude (1525 - 1569) was een Nederlandse kunstschilder uit Noord-Brabant. De schilderstijl van Bruegel behoort tot de renaissance van het noorden. De term breugeliaans wat zoveel betekent als vrolijke en bourgondische taferelen is afgeleid van deze kunstenaar uit Nederland. Tegenwoordig vind je in musea over de hele wereld werken van Pieter Bruegel.

Over het schilderij Jagers in de sneeuw
Het schilderij Jagers in de sneeuw van Pieter Bruegel de Oude wordt ook wel De terugkeer van de jagers genoemd. Pieter van Bruegel de Oude schilderde dit olieverfschilderij op hout in 1565 en meet 117 cm x 162 cm. Het schilderij Jagers in de sneeuw van Pieter van Bruegel de Oude is een idyllisch Hollands wintertafereel waarin jagers met hun jacht honden terugkeren van een jachtpartij. Jagers in de sneeuw is het laatste werk uit een serie van zes schilderijen over de seizoenen. Het schilderij Jagers in de sneeuw van Bruegel is tegenwoordig te bewonderen on het Kunsthistorisches Museum in Wenen in Oostenrijk.

Piatnik sinds 1824
Piatnik 2 x 55 speelkaarten
Pieter Bruegel Hunters in the snow Playing Cards
Piatnik No. 228940
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Pieter van Bruegel Jagers in de sneeuw kaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.