Picasso Speelkaarten Piatnik


Pablo Picasso is een wereldberoemd Spaanse kunstenaar die vooral bekend stond om zijn kunstzinnige kubistische voorstellingen. Met dit dubbele kaartspel met 2 x 55 Picasso speelkaarten, kun je naast het spelen van je favoriete kaartspelletje ook nog thuis genieten van echte kunst van Picasso.

Op voorraad
€ 19,99

Picasso Speelkaarten Piatnik

Al meer dan 100 jaar staat de speelkaartenfabriek van Piatnik uit Wenen bekend om de hoge kwaliteit speelkaarten die daar in Oostenrijk gemaakt worden. Deze Picasso art thema speelkaarten set bevat 2 x 55 geplastificeerde kartonnen bridge afmeting speelkaarten. Beide decks Picasso kaarten hebben een verschillend kunstwerk van Picasso aan de achterkant van de kaartspellen. Het ene art thema kaartspel is voorzien van het schilderij, Women at the window uit 1932. Het andere Picasso deck heeft een afbeelding van het kunstwerk, Women sitting on a window dat Pablo Picasso in 1937 gemaakt heeft. Deze Pablo Picasso speelkaarten van Piatnik worden geleverd in een zwart kartonnen dubbel deck doos. Op de doos van de Picasso kaarten staat een afbeelding van het kunstwerk Two Women uit 1935 van de veelzijdige Spaanse kunstenaar Pablo Picasso. Met deze art thema speelkaarten van Picasso kun je thuis genieten van een kaartspelletje met echte kunst van Picasso.

Over de Spaanse kunstenaar Picasso
Pablo Picasso (1881-1973) was één van de grootste en meest invloedrijke kunstenaars van de 20e eeuw, alsmede de mede-bedenker van het kubisme. Naast schilderijen heeft Pablo Picasso nog ontzettend veel meer kunstwerken gemaakt zoals: tekeningen, beeldhouwwerken, sieraden en voorwerpen uit keramiek. De werken van Picasso kunnen het best worden ingedeeld naar zijn diverse periodes. Picasso's blauwe periode, roze periode, kubistische periode, klassieke periode, surrealistische periode, abstracte periode en Picasso’s latere periode. Pablo Picasso heeft in zijn leven heel veel kunstwerken gemaakt waarvan we vandaag de dag nog steeds met miljoenen mensen van kunnen genieten in musea wereldwijd.

Picasso's in Nederland
In een paar grote Nederlandse musea vind je schilderijen van de kunstenaar Pablo Picasso. In Amsterdam in het Stedelijk Museum tref je kunstwerken aan van Picasso, ook bij Boijmans Van Beuningen in Rotterdam, in het Gemeentemuseum in Den Haag, in het Van Abbemuseum in Eindhoven en in het Kröller-Müller Museum in het Nationaal Park De Hoge Veluwe in Otterlo hebben ze een paar kunstwerken van de wereldberoemde Spaanse kunstenaar Pablo Picasso.

Piatnik sinds 1824
Piatnik 2 x 55 Speelkaarten

Piatnik Picasso Art Thema Speelkaarten
Piatnik No. 223532
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
EAN code 9001890223549
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Picasso Speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.