Piatnik M.C. Escher Speelkaarten


Maurits Cornelis Escher kaarten waar met wiskundige principes wordt gespeeld. Bestel deze prachtige Piatnik M.C. Escher speelkaarten links en rechts nu online bij speelkaarten winkel.

Op voorraad
€ 13,99

Piatnik M.C. Escher Speelkaarten Links & Rechts

Piatnik staat al meer dan 100 jaar bekend om de hoge kwaliteit speelkaarten die gemaakt worden in de kaartenfabriek in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Deze speelkaarten set van Piatnik en M.C. Escher bevat twee stokken geplastificeerde kartonnen bridge speelkaarten. Beide stokken kaarten hebben een verschillende tekening van Escher aan de achterzijde van de kaart. Deze Escher speelkaarten van Piatnik worden geleverd in een kartonnen dubbel deck doos. Op de doos van de Piatnik M.C. Escher speelkaarten links & rechts staat een afbeelding van het kunstwerk Tekenende Handen uit januari 1948 van M.C. Escher.

Over Escher de Nederlandse kunstenaar
De Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher is wereldberoemd geworden door zijn tekeningen en kunstwerken die hij maakte met precies in elkaar passende meetkundige patronen en vlakverdelingen die stapsgewijs in een compleet andere vormen overgaan. De Nederlander Escher speelde met wiskundige principes zoals alleen hij dat kon. Dit prachtige dubbele kaartspel van Piatnik en M.C. Escher is must-have voor Maurits Cornelis Escher bewonderaars.

Piatnik 2 x 55 Playing Cards
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk
Piatnik M.C. Escher Playing Cards Left & Right
Piatnik No. 251443
1992 M.C. Escher Cordon Art - Baarn - Holland

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Grijs
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Dubbel deck karton
EAN code 9001890251443
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Piatnik M.C. Escher Speelkaarten
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.