Nieuw

Sherlock Holmes speelkaarten Piatnik


Speel jouw volgende kaartspel met deze typisch Engelse speelkaarten van Sherlock Holmes, de bekendste privé detective ter wereld! Deze Sherlock Holmes speelkaarten Piatnik zijn de droom van elke speelkaartenverzamelaar en nu direct online te koop in onze playing card shop.

Op voorraad
Slechts 4 over
€ 5,49

Sherlock Holmes speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt sinds 1824 de beste speelkaarten in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze Sherlock Holmes speelkaarten Piatnik. Klassieke Holmesiana, een viering van de meesterdetective in schitterende magazine covers, foto's, illustraties en posters. Een eerbetoon, in vaak zeldzame ephemera, aan de meest perfecte redeneer- en observatiemachine die de wereld heeft gezien.

Over Sherlock Holmes
Sherlock Holmes is een fictieve privé detective uit het Verenigd Koninkrijk gecreëerd door de Britse auteur Sir Arthur Conan Doyle. De scherpzinnige speurder Holmes is vooral bekend om zijn bekwaamheid met observatie, intelligentie, deductie, forensische wetenschap en logisch redeneren die grenst aan het fantastische, waarmee Holmes complexe en mysterieuze misdaden oplost. Sherlock Holmes onderzoekt zaken voor een breed scala aan klanten, waaronder Scotland Yard.

Deze Sherlock Holmes playing cards hebben 54 kartonnen kaarten in pokerformaat met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten inclusief 2 Jokers. De Sherlock Holmes speelkaarten Piatnik zijn gedrukt in Oostenrijk in de EU door Piatnik.

Sherlock Holmes Playing Cards Piatnik
Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1656
Made in Austria

Meer informatie
Merk Speelkaartenwinkel.nl
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Groen
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sherlock Holmes speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.