Classic Firearms Deck Piatnik


Dit Classic Firearms Deck van Piatnik heeft foto's, posters en vintage tijdschriftomslagen van verschillende vuurwapens.

Unieke collectors speelkaarten gemaakt door Piatnik in Oostenrijk, Wenen.

Op voorraad
€ 5,49

Classic Firearms Deck Piatnik

De speelkaartenfabriek van Piatnik maakt al hoge kwaliteit speelkaarten in Wenen in Oostenrijk sinds 1824. Zo ook deze Classic Firearms playing cards met klassieke vuurwapens van Waterloo tot heden op elke speelkaart. Iconische wapens op schitterende foto's, posters en vintage tijdschriftcovers, veel afgebeeld in actie met vechtende mannen en vrouwen. Deze originele presentatie viert de kunst van de wapensmid. Op deze Piatnik Firearms speelkaarten staan afbeeldingen van vuurwapens zoals o.a.: een Beretta machinepistool, een Brengun een volautomatische lichte mitrailleur, een Browning machinegeweer, een Colt pistool, een Panzerfaust antitankwapen, een riot gun, een Spaanse Mauser, een Smith & Wesson revolver, een Stengun pistoolmitrailleur, een Thompson mitrailleur ook wel een Tommygun genoemd, een Vickers machinegeweer en een Winchester shotgun.

Dit Classic Firearms Deck Piatnik heeft 54 kartonnen poker size playing cards inclusief 2 Jokers.

Classic Firearms Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1698
Gemaakt in Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
Schrijf je eigen review
Je reviewed: Classic Firearms Deck Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.