Toy Cars Playing Cards Piatnik


Speelgoedauto's: een collectors story. De toy cars playing cards Piatnik vormen een prachtige kaartspel voor zowel speelkaarten collectioneurs als voor verzamelaars van miniatuur speelgoed auto’s. Met afbeeldingen uit speelgoed catalogussen van schitterende speelgoed autootjes van toy cars merken zoals o.a.: Corgi toys, Lehmann, Matchbox, Meccano, Nomura, Scalextric, Tippco en Toetsietoys.

Speelgoedauto's speelkaarten, het beste van auto's in het klein.

Op voorraad
Slechts 8 over
€ 6,85

Toy Cars Playing Cards Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al de beste playing cards in de speelkaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze toy cars playing cards Piatnik, met schitterende miniatuur auto's. Op deze toy cars playing cards tref je afbeeldingen en foto’s aan van s werelds beste modelauto's van de afgelopen 100 jaar, veel met prachtige kunstwerken uit vintage catalogussen, een feest voor verzamelaars van speelgoedauto's. Van vroege Duitse klassiekers tot bump ’n go clown auto's, van het historische tot en met het hysterische. Op de achterkant van deze speelgoedauto speelkaarten staan verschillende speelgoed autootjes van Toetsietoys afgebeeld. Tootsietoy is een fabrikant van gegoten speelgoedauto's en andere speelgoedvoertuigen die oorspronkelijk was gevestigd in Chicago, Illinois in de Verenigde Staten van Amerika. Hoewel de naam Tootsietoy al sinds de jaren 1920 wordt gebruikt, dateert de oorsprong van het bedrijf uit ongeveer 1890. Daarmee is TootsieToy® het oudste speelgoedbedrijf van Amerika. In dit speelgoedauto kaartspel, de Toy Cars playing cards Piatnik, zitten 54 individueel geïllustreerde speelkaarten in poker formaat gemaakt van karton inclusief 2 jokers.

Toy Cars Playing Cards Piatnik
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1681
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890168116
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Toy Cars Playing Cards Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.