Motoren speelkaarten Piatnik


Deze motoren speelkaarten Piatnik hebben briljante advertenties en posters van vintage motoren in al hun slanke pulserende glorie, getuigen van de blijvende spanning van klassieke machines zoals Harleys en Triumphs, een bewijs dat metaal niet op deze aarde is gezet om paperclips te maken.

Leuk speelkaarten cadeau voor motorrijders en echte liefhebbers van vintage motoren! Motorliefhebbers vergapen zich tijdens een potje kaarten aan de prachtige motoren van motor merken zoals: Harley-Davidson, Indian motorcycles, Triumph, Vespa en Zündapp.

Geen voorraad meer
 

Motoren speelkaarten Piatnik

Sinds 1824 maakt Piatnik al zeer goede kaartspellen in de speelkaarten fabriek in de hoofdstad Wenen in Oostenrijk. De motoren speelkaarten Piatnik zijn schitterende speelkaarten voor motorrijders en motorliefhebbers van vintage motoren. Zoals alle Piatnik speelkaarten zijn deze Motorbike Art playing cards gemaakt van hoge kwaliteit en voorzien van vintage advertenties en afbeeldingen van motoren van bekende motor merken van o.a.: Harley-Davidson, Indian motorcycles, Triumph, Vespa en Zündapp. Met 54 unieke motor speelkaarten zijn deze Motoren speelkaarten Piatnik een plezier om opnieuw en opnieuw naar te kijken en een spelletje kaart mee te spelen.

In dit motorbike art playing cards deck zitten 54 kartonnen poker size speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de kaarten inclusief 2 Jokers.

Motorbike Art Playing Cards Piatnik
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik speelkaarten sinds 1824
Piatnik No. 1647
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890164712
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Motoren speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.