Bagagelabels speelkaarten Piatnik

Klassieke bagagelabels uit de jaren 20 tot jaren 50 met prachtige grafische ontwerpen van onbekende kunstenaars. Op deze bagagelabels speelkaarten Piatnik vind je bagage labels van cruiseschepen, luchtvaartmaatschappij, hotels en vakantiebestemmingen.

Goede reis alvast en een hele fijne vakantie toegewenst met deze bagagelabels speelkaarten van Piatnik.

Geen voorraad meer
€ 4,99

Bagagelabels speelkaarten Piatnik


Sinds 1824 maakt Piatnik al speelkaarten van de beste kwaliteit in de speelkaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. De bagagelabels speelkaarten Piatnik zijn voorzien van klassieke bagagelabels uit de jaren 1920 tot 1950, schitterende grafisch design gemaakt door onbekende kunstenaars. Deze verleidelijke labels, herinneren je aan een minder gehaaste tijd, werden geplakt op leren koffers, trotse aandenkens van grote hotels, van elegante schepen en van de verloren glamour van het vliegen. Zoals alle Piatnik speelkaarten zijn deze luggage labels playing cards gemaakt van hoge kwaliteit en zijn voorzien van klassieke advertenties en afbeeldingen van bagage labels, cruiseschepen, luchtvaartmaatschappij, hotels en vakantiebestemmingen van o.a.: Air France, het American hotel Amsterdam Holland, Delta Air Lines, de Koninklijke Nederlandsch-Indische Luchtvaart Maatschappij K.N.I.L.M., RMS Queen Mary, Deutsche Lufthansa, American Airlines, London Kings Cross, Il de Capri en van Sabena de nationale luchtvaartmaatschappij van België. Met 54 unieke bagagelabels speelkaarten zijn deze kaarten Piatnik een plezier om naar te kijken en een potje mee te kaarten op één van je volgende reizen. Dit vakantie kaartspel bevat 55 kartonnen poker size speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de speelkaarten en wordt geleverd met 2 jokers.

Luggage Labels Playing Cards

Piatnik Playing Cards sinds 1824

Piatnik No. 1457

Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Afmetingen Kaarten POKER (63 x 88 MM)
Index Kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Diverse kleuren
Materiaal Kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking Kaarten Cellofaan
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Bagagelabels speelkaarten Piatnik

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van Speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.