Cruises speelkaarten Piatnik


De cruises speelkaarten Piatnik zijn een collectors deck ter ere van cruisereizen uit vervlogen tijden, toen reizen avontuurlijk en exotisch was!

Dit cruise kaartspel is een nostalgische blik op een gouden eeuw van de cruises. De cruise kaarten zijn de ideale speelkaarten voor tijdens jouw volgende cruise vakantie en geschikt om diverse kaartspellen mee te spelen.

Op voorraad
€ 6,85

Cruises speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt al sinds 1824 de beste kaarten in de speelkaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Deze cruise kaarten met klassieke cruise lijnen en afbeeldingen die herinneren aan het gouden gouden tijdperk van cruises, aan romantische dagen en nachten op verre zeeën en de sensatie van het verkennen van mysterieuze steden en eilanden. Vier de tijd voordat cruisen populair werd en reizen per vliegtuig nog niet zo eenvoudig waren, want grote schepen vervoerde passagiers over de hele wereld! Zoals alle Piatnik kaarten zijn deze cruises playing cards gemaakt van hoge kwaliteit en voorzien van klassieke advertenties en afbeeldingen van cruisemaatschappijen, cruise terminals, vakantiebestemmingen en cruiseschepen van bekende rederijen zoals o.a.: Holland America Line, Hawaiian Cruises, P&O Ferries en RMS Queen Mary. Met 54 unieke cruise speelkaarten zijn deze cruises speelkaarten Piatnik een plezier om opnieuw en opnieuw naar te kijken en een potje mee te kaarten tijdens je volgende cruisevakantie. Dit cruise kaartspel bevat 55 kartonnen poker formaat speelkaarten met een standaard index in 2 hoeken van de kaarten en wordt geleverd met 2 jokers.

Cruises Playing Cards
Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik No. 1654
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Rood
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890165412
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Cruises speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.