Viva Italia speelkaarten Piatnik


Viva Italia! De vreugde van Italië in vintage affiches speelkaarten voorzien van prachtige afbeeldingen van eten, mode en van Italiaanse steden en provincies zoals o.a.: Capri, Comomeer, Dolomieten, Florence, Pisa, Rome, Sanremo, Venetië en Verona.

Italië liefhebbers opgelet, deze Italiaanse speelkaarten de Viva Italia speelkaarten Piatnik zijn een prachtig deck met Italian playing cards om te verzamelen en zijn het perfecte kaartkado voor kaartspelers en vakantiegangers die iets met Italië hebben. Zeer goede kwaliteit Italiaanse thema speelkaarten om deze zomer lekker mee op vakantie te nemen naar Italië.

Op voorraad
€ 6,85

Viva Italia speelkaarten Piatnik

Piatnik maakt al sinds 1824 de beste playing cards in de kaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Zo ook deze Italiaanse thema speelkaarten, de Viva Italia speelkaarten Piatnik. Het mooie Italië in klassieke reisposters en met schitterende iconische beelden van alles dat Italië het beste doet ... wijn, eten, natuur, mode, kunst, stijl. Een collectors deck speelkaarten dat alle kenners zal verrassen met dit geweldig grafisch ontwerp.

Dit Italiaanse kaartspel, de Viva Italia speelkaarten Piatnik, heeft 54 individueel geïllustreerde speelkaarten in poker formaat gemaakt van karton inclusief 2 Jokers.

Viva Italia Playing Cards
© Wiener Spielkartenfabrik Ferd. Piatnik & Sons
Piatnik Playing Cards sinds 1824
Piatnik No. 1667
Made in Austria

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Poker (63 x 88 mm)
Index kaarten Standaard index in 2 hoeken
Beschikbare kleuren Zwart
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890166716
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Viva Italia speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.