Classic Cars bridge speelkaarten Piatnik


Dit Classic Cars double deck met bridge size speelkaarten van Piatnik is een prachtig kaart cadeau en in uitermate geschikt om mee te bridgen, een potje mee te klaverjassen of een ander kaartspelletje mee te spelen.

Op voorraad
Slechts 5 over
€ 13,99

Classic Cars bridge speelkaarten Piatnik

Al meer dan 100 jaar staat Piatnik bekend om speelkaarten van de hoogste kwaliteit, deze zeer goede bridge speelkaarten worden gemaakt in de speelkaartenfabriek in Wenen in Oostenrijk. Deze klassieke bridge speelkaarten van Piatnik is perfect geschikt voor zowel beginnende bridgers als ervaren kaartspelers. Dit dubbel deck kaarten met klassieke auto’s bevat twee decks geplastificeerde kartonnen kaarten in bridge formaat voorzien van standaard indexen in alle 4 de hoeken van de kaarten en voorzien van twee jokers. Beide kaartspellen hebben een verschillende auto op de achterzijde van de speelkaarten staan. De Classic Cars bridge speelkaarten Piatnik zitten verpakt in een prachtige geschenkverpakking.

Classic Cars Playing Cards
Piatnik sinds 1824
Piatnik 2 x 55 speelkaarten
Piatnik No. 232930
Gemaakt in Wenen, Oostenrijk

Meer informatie
Merk Piatnik
Aantal kaarten 2 x 55 kaarten
Aantal Jokers 2 Jokers
Afmetingen kaarten Bridge (57 x 89 mm)
Index kaarten Standaard index in 4 hoeken
Beschikbare kleuren Rood en blauw
Materiaal kaarten Kartonnen kaarten
Verpakking kaarten Kartonnen doosje
EAN code 9001890232930
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Classic Cars bridge speelkaarten Piatnik
Jouw rating

Vragen over dit speelkaarten product?

Bel tijdens onze openingstijden naar de klantenservice van speelkaartenwinkel.nl op nummer 040 230 1256, stuur een WhatsApp naar 06 38 14 53 14 of email naar help@speelkaartenwinkel.nl. Wij horen graag van je.